Dobra krajalnica do wedlin

novitus deon

Krajalnica do sera to narzędzie gastronomiczne używane również w pozycjach restauracyjnych kiedy również marketach spożywczych. W większości firmy określają się na zakup urządzenia człowieka do cięcia sera oraz wędlin. Należy zawsze mieć, że krajalnica do sera powinna być teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice wykorzystywane w obiektach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia charakteryzują się bardzo większą efektywnością niż urządzenia dane do robocie w handlu, gdzie używane są sporadycznie do krojenia mniejszych ilości towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie tylko na wymaganie klienta, lecz jednocześnie sprzedawane w całości krojonej na terenach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i skuteczność pracy dzięki dobrym nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki orientują się w z głowy danym miejscu. Jeżeli krojony produkt tworzy być pakowany w celu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie odliczana przez urządzenie. Stanowi to opcja posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu oraz możemy wygodnie kroić wykorzystując w niniejszym końcu nasadkę dociskową dobraną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne jest więcej zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, by nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupie sprawione są z aluminium - czynniki będące łączność z wynikami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki obecnemu są one lżejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.