Jedzenie marihuany

Ostatnio mieliśmy Walentynki, dlatego postanowiłem, że przygotuję pewnego sposobu atrakcję dla mojej dziewczyny. W skrótach miałem dwudaniowy obiad i deser podany w towarzystwie wina i świeczek zapachowych ze częstego marketu budowlanego. Doskonały pomysł - przegrzebki. Bardzo komfortowe danie, ale i trudne w przygotowaniu, ponieważ małże trzeba móc dobrze usmażyć, aby wyjąć z nich wykonuję smaku.

primax

Niestety kucharz ze mnie jest raczej mierny. W treści mógłbym stwierdzić, że początkujący, bowiem zatem stanowiło bliżej prawdy. Zlokalizował w internecie przepis na te sandżaki. Niestety miałem kłopot ze zrozumienie połowy tekstu, gdyż wszystko było stworzone po angielsku! No, ale nie poddałem się, wrzuciłem wszystko w tłumacza i śpieszymy na żywioł, zgodnie z intuicją kucharza (której zapewne nie mam). Postanowiłem, że wręczę te małże w otoczeniu warzyw. Jednakże zapomniałem, że powinien też warzywa najpierw zdjąć i pokroić. Zaczynałem się stresować, bo etapu było coraz mniej i ja byłem bardzo w gospodarstwie. Zaczynam kroić warzywa, pech akurat chciał, że dotarłem na swój palec... No, a jako istotny klient nie dałem za wygraną. Wpadłem na plan - szatkownica do warzyw. Wtedy istniał naprawdę strzał w dziesiątkę. Nie nieco, że zaoszczędziłem kilka sekund na krojeniu to znowu nie musiałem bać się o swoje istnienie przy wykorzystaniu szatkownicy. Gdy to całość było już gotowe nałożył na masełko przegrzebki. Wszystko usmażyło się dokładnie oczywiście kiedy na obrazie ze części internetowej, na jakiej znalazłem przepis. Jednak zapomniałem, że miałem przygotować jeszcze zupę. Szybko skoczyłem do pobliskiego sklepu po żurek w słoiku i wyrzuciłbym go do garnka a potem tylko doprawiłem. Na deser był zrobione już wcześniej w zamrażarce lody własnego wyrobu. Dobrze, że zmotywowałem się żeby to zrobić dzień wcześniej, bo nie zdążyłbym już z niczym. Trzeba przyznać - ostatnie trochę minut, które zaoszczędziła mi szatkownica do warzyw uratowało mój dwudaniowy obiad. Osoba była zdziwiona i ciężka szacunku dla moich umiejętności kulinarnych.