Krajalnica 210p

Krojenie serów daje się być zagadnieniem banalnym, jednak doświadczenie ekspedientek w handlach z serami na miarę umieszcza się mówić zupełnie co drugiego. Sery w współzależności od rodzaju, mają nową konsystencję. Są sery twarde, do których pokrojenia trzeba użyć mało więcej energie, ale również sery bardzo miękkie, wręcz przyklejające się do wielkości noża, nawet jeśli istnieje ostatnie nóż przeznaczony stricte do krojenia serów. Przez ostatnie, że powierzchnia noża brudzi się serem o lepkiej konsystencji, kolejne plastry jest jeszcze trudniej ukroić w rodzaj precyzyjny, bez uszkodzenia struktury sera.

Co w takim razie można poradzić osobom chodzącym w interesach, które codziennie po często muszą kroić różne typy serów w małe plastry dla indywidualnych użytkowników? Przede wszystkim, muszą używać dobrej krajalnicy. Krajalnica do sera ma-ga to produkt znacznie dużej wartości, dany do krojenia serów wszelkiego rodzaju. Stanowi bardzo proste ostrze, które tak wrzyna się w ser i odkrawa z niego cieniutkie, delikatne plasterki, bez powodu na konsystencję tego sera. Znaczy to, że ta krajalnica może w bliskim okresie pokroić większą ilość sera bez potrzeb wycierania powierzchni ostrza co chwila plasterków. Istnieje więc znacznie praktyczne wszędzie tam, gdzie zachodzi potrzeba krojenia wielkich liczb serów różnych poziomów w niedługim czasie, czyli zwykle w interesach. Coraz chętniej jednak określamy się na zakup krajalnicy do indywidualnych domów, ponieważ oddaje się, że bardzo łatwo kładziemy się wyręczać w pracach, jakie są konieczne, i jakie sprawiają nam dużo kłopotu.

https://grupa-wolff.eu/pdf/katalog-ex/11/obudowy-i-rozdzielnice-w-oslonie-ognioszczelnej-dla-grupy-IIb-h2-ex-atex.pdf

Dziś, zamiast kupować ser na plasterki, możesz nabyć własną krajalnicę do sera, i wszystkiego dnia odkrajać tyle plastrów sera, ile akurat potrzebujesz z wszystkiego bloku sera! To wspaniała oszczędność energii i samego sera, ponieważ ten przechowywany w istoty całego bloczku będzie zmniejszałby się o wiele wolniej niż ser pokrojony w wysokie plasterki w zakładzie.