Krajalnica horeca

W zakładach oraz w gospodarstwach domowych bardzo często występuje potrzeba pokrojenia czegoś w swoje, cienkie plastry. Działa to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak daje się, że krajalnica jest wykorzystywana jeszcze do indywidualnych celów, na dowód do krojenia warzyw czy owoców, gdy musimy ich w istocie cienkich plasterków.

W relacji z tego, co zamierzam kroić na krajalnicy, stanowi ona dostarczona w profesjonalne ostrze - gładkie lub ząbkowane. Ząbkowane przeznaczone jest do krojenia pieczywa, co pozwoli łatwo "wgryźć się" w jego organizację i wprowadza równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmianie jeżeli idzie o wędliny lub sery, zależy nam zwłaszcza na cienkich, równych plastrach, które kroi się sprawnie i bez dodatkowego wysiłku. Do ostatniego sensie używamy krajalnicy z prostą, ale bardzo poważną krawędzią, która idealnie radzi sobie z pewnymi, jak i bardzo skomplikowanymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to precyzyjna maszyna do krojenia, polecana szczególnie do lokali gastronomicznych i do sklepów. Jest zalecana przez producenta ze względu na bliską wielką odporność oraz umiejętność obsługi. Dzięki tym częściom każdy, po wstępnym przeszkoleniu z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy, może rozpocząć do pozycji z krajalnicą i oferować naszym użytkownikom wędliny czy sery pokrojone w proste plastry. Krajalnice silnych opinii idą na krótkie uporanie się z pokrojeniem znacznej dawki wędlin czy serów, przy niskim koszcie produkcji i sił pracownika. Taka krajalnica w zakładzie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki wtedy brano na krojenie artykułów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, gdy ostatnie stanowi wymuszane na dowód w sukcesie szynek surowych, które jada się wyłącznie w plasterkach grubości bibułki.