Problem z ekranem dotykowym

GASTRO POS jest programem, który pozwoli na dużą i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak bardzo popularny sposób na zbycie gastronomicznym zajmuje się wielkim uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa działa w pracy kelnerom oraz tymże jednym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

elzab mera

Dzięki bardzo łatwej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje kosztownych oraz długotrwałych szkoleń, i niezwykle prymitywna metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, wymieszana z pełną ofertą funkcji, znacznie dobro sprawdzi się w nie chociaż w ścisłym, pojedynczym lokalu, ale ponadto w budowy gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu pracom oraz modułom GASTRO POS jest szczególnie sprawnym systemem, jaki osiągniemy na zbycie. W relacje od profilu lokalu, albo stanowi wówczas bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najdumniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich ludzi do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring zarówno jego czasu pracy kiedy również zysku jaki generuje. W relacji od stanowiska, można jeszcze ustalić widok opcji tak, żebym stanowił on dobrany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, właściciel ma kontakt do ludziach opcji. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do swoich potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszelkim elemencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; współpraca z organizmami hotelowymi i akcesoriami do działań specjalnych.