Program zarzadzajacy karta sieciowa

System POS to program gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe także tym całe.

Dla niskich i cięższych lokali POS bardzo dokładnie kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak także szerokich sieci gastronomicznych. To istotne narzędzie, dopasowane do pracy na pewnej liczbie stanowisk POS. Projekt w oczywisty sposób usprawni wydawanie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym etapem pozycji w lokalu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność pracowników w kuchni a na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z różnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami i sposobami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Granie na zawodowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Prosty i zrozumiały sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na stok kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacje o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt wydłużonym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w miejscu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.